PSG'ye transferi cezaya takılmış!

Arjantinli yıldız Angel di Maria, Manchester United'a transferiyle ilgili detayları anlattı.

NTV Spor 17.11.2014 - 12:28
PSG'ye transferi cezaya takılmış!

Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Manchester United'a transfer olan Angel di Maria, transfer sürecinde yaşanan detayları aktardı.

Paris Saint-Germain'in, finansal fair play kuralları çerçevesinde aldığı cezanın, transferine engel olduğunu söyleyen Di Maria, ilerleyen dönemde Paris ekibinde forma giyebileceğini belirtti.

Di Maria'nın Real Madrid'den ayrılması kesinleştiğinde birçok gazete Arjantinli yıldızın rotasının Fransa olacağını öne sürmüştü. Bu iddialardan en öne çıkanı ise Paris Saint-Germain'di. Ancak Di Maria, transferinin Paris kulübüne finansal fair play kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle verilen cezaya takıldığını söyledi. Di Maria, "Paris Saint-Germain, cezası sebebiyle transfer bütçesinde kısıtlamalar yapmak zorunda kaldı. Transferimin gerçekleşmemesindeki esas sebep bu. Fransa'da oynamak isterdim ama şu an İngiltere'deyim. Gelecekte ne olacağını bilemem, futbolda bunu öngörmek çok zor" diye konuştu.

Kulübü Manchester United'da mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Arjantinli futbolcu, Real Madrid'den ayrıldığı için pişmanlık duymadığını ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...