Totti 'devam' dedi!

Francesco Totti, La Gazzetta Dello Sport’a önemli açıklamalar yaptı. Totti, futbol hayatına 3 yıl daha devam etmek ve ardından da Roma'nın başına geçmek istediğini söyledi.

NTV Spor 18.11.2014 - 14:29
Totti 'devam' dedi!

Roma formasını 22 yıldır sırtından çıkarmayan Francesco Totti, İtalyan La Gazzetta Dello Sport sayfalarının konuğu oldu. Gazeteye özel bir röportaj veren efsane kaptan, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken Mario Balotelli hakkında ilgi çekici ifadeler kullandı.

“EN İYİSİ TEVEZ”
38 yaşındaki futbolcu, 3 yıl daha futbol oynadıktan sonra Roma'nın başına geçmek istediğini söyledi. Artık televizyonda maç izlemediğini dile getiren Francesco Totti, Serie A'da forma giyen en iyi futbolcunun Carlos Tevez olduğunu belirtti.

“MANCINI'YE ŞAŞIRDIM”
Roberto Mancini'nin Inter'e dönmesine şaşırdığını belirten Totti, İtalyan teknik direktörün mavi-siyahlılarda yeniden çalışacak olmasını sürpriz olarak nitelendirdi. Röportajda, Bayern Münih karşısında alınan 7-1'lik hezimete de değinen Roma kaptanı, "Bayern Münih'e mağlup olabilirdik. ancak kesinlikle bu şekilde değil" dedi.

“BALOTELLI'YE ÖĞÜT VERMEK YERSİZ”
İtalyan futbolunun haylaz çocuğu Mario Balotellı için de ilginç ifadeler kullanan Totti, "Ona öğüt vermek yersiz. Çünkü kimseyi dinlemiyor" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...