"Kendimi iyi hissediyorum"

Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak, ameliyatın ardından 1 ay geçtiğini ve kendini iyi hissettiğini söyledi.

NTV Spor 19.11.2014 - 20:08
"Kendimi iyi hissediyorum"

Spor Toto Süper Lig'de, Galatasaray ile 22 Kasım Cumartesi deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.
     
Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana milli oyuncular Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani ve Papadopoulos katılmadı.
     
İlk 15 dakikası basına açık olarak yapılan antrenmanda oyuncular ısınma ve kondisyon hareketlerinin ardından taktik çalışma gerçekleştirdi.

KAPTAN ANTRENMANI İZLEDİ     
Yaklaşık bir ay önce İstanbul'da dizinden ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Kaptan Onur Kıvrak, antrenmanı saha kenarından izledi.
     
İzmir'de tedavisini sürdüren ancak Ersun Yanal'ın göreve başlamasının ardından Trabzon'a gelen Onur, basın mensuplarıyla yaptğı sohbette, rehabilitasyon sürecinin geri kalanını Trabzon'da sürdüreceğini belirterek, "Kendimi iyi hissediyorum. Her şey yolunda" dedi.
     
Tam olarak dizini kırabildiğini söyleyen Onur, "Bu ameliyatın süreci 5- 5,5 aydır ama kendini hazır hissetmek önemli. Ayağın kendine o sinyali verir zaten. Şu anda ameliyat olalı bir ay geçti. Koltuk değneğini de öylesine kullanıyorum. Önlem olsun diye. Tabi bu süreçte morali de iyi tutmak lazım. Moralim biraz bozuktu takımla ilgili olarak ama ailemin yanında olduğum için moralimi düzelttiler. Bundan sonra iyi olacak" ifadelerini kullandı.
     
Onur, sohbetin ardından teknik direktör Ersun Yanal ile de saha kenarında bir süre görüştü.
     
Trabzonspor antrenmanı minik öğrenciler de ziyaret ederek teknik direktör  Ersun Yanal'a çiçek verdi. Öğrenciler, futbolcular ile  antrenmanın bir bölümünü izlemek üzere sahaya gelen Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile fotoğraf çektirdi.
     
Bordo-mavililer, Galatasaray ile yapacağı maç için yarın İstanbul'a gidecek.

Sayfa Yükleniyor...