"Bu maç için sabırsızlanıyorum"

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Trabzonspor maçı öncesinde öz güvenlerinin üst seviyede olduğunu söyledi. Maç için sabırsızlandığını belirten Hollandalı oyuncu, Galatasaray'dan ayrılacağı yönündeki haberleri yalanladı.

NTV Spor 20.11.2014 - 15:14
"Bu maç için sabırsızlanıyorum"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Trabzonspor maçı öncesinde kendisini çok formda hissettiğini söyledi.

Kulüp televizyonuna konuşan Hollandalı oyuncu, "Son maçta aldığımız galibiyetle öz güvenimiz arttı. Evimizde oynadığımız neredeyse her maçı kazanıyoruz. Trabzonspor zorlu bir rakip. Bu maçta gol atar mıyım bilemiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum ve maç için sabırsızlanıyorum. Gol atmaktan daha önemlisi 3 puan" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderen orta saha oyuncusu, "Taraftarlarımızı sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçına bekliyoruz. Gelsinler bizi desteklesinler. Biz de onlara güzel bir galibiyet hediye edelim" dedi.

Wesley Sneijder, takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuştu. Hollandalı futbolcu, "Bu haberler her zaman çıkıyor.  Bunları önemsemiyorum. Her zaman söylediğim gibi Galatasaray'da çok mutluyum. Hiçbir zaman buradan ayrılmayı düşünmedim" ifadeleriyle iddiaları yalanladı.

Sayfa Yükleniyor...