Ribery'den Reus'a gözdağı!

Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery, Borussia Dortmundlu Marco Reus'un, takıma olası transferini değerlendirdi. Ribery, yerini Reus'a kaptırmak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi.

NTV Spor 21.11.2014 - 13:40
Ribery'den Reus'a gözdağı!

Bayern Münih'in adı, son günlerde, Borussia Dortmund'un yıldızı Marco Reus ile anılıyor. İddialar Bavyera ekibinin, sözleşmesindeki 25 milyon Euroluk fesih bedelini ödeyip Reus'u sezon sonunda kadrosuna katacağı yolunda. Reus transferi gerçekleşirse, takımdaki yeri en fazla tehdit altına girecek oyuncu Franck Ribery gibi görünüyor. Ancak Ribery'nin, formasını teslim etmeye niyeti yok. "Reus çok iyi bir oyuncu" diyen Ribery, Dortmund'un yıldızına bazı uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Reus'un, kendisiyle rekabete girmesi halinde kaybedeceğini savunan Ribery, "İnsanlar beni defterden silmemeli. Henüz 32 yaşına bile basmadım. Kendimi çok iyi hissediyorum ve bir patlama yapmaya hazırım. Reus çok iyi bir oyuncu ama Bayern'e transfer olursa, benim bir süre daha buralarda olacağımı bilmeli" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...