La Liga'da 12. hafta heyecanı!

La Liga'da gözler 12. haftaya çevrildi. Lider Real Madrid'in, Eibar'a konuk olacağı haftada, takipçisi Barcelona, güçlü Sevilla'yı ağırlıyor. Arda turan'ın takımı Atletico Madrid ise Malaga'yı konuk edecek.

NTV Spor 21.11.2014 - 15:49
La Liga'da 12. hafta heyecanı!

La Liga'da gözler 12. haftaya çevrildi. Lider Real Madrid'in, Eibar'a konuk olacağı haftada, takipçisi Barcelona, güçlü Sevilla'yı ağırlıyor. Arda turan'ın takımı Atletico Madrid ise Malaga'yı konuk edecek. Eski Manchester United menajeri David Moyes da, Real Sociedad'ın başında ilk maçına çıkacak. 

Milli maçlar için liglere verilen aranın ardından La Liga'da heyecan yeniden başlıyor. Lider Real Madrid, haftayı Eibar deplasmanında geçirecek. Son 13 maçını kazanırken, toplam 52 kez fileleri havalandıran Real Madrid'de en büyük sorun Luka Modric'in sakatlığı. Teknik direktör Ancelottinin, 3 ay sahalardan uzak kalacak Modric'in yerinde kimi oynatacağı merakla bekleniyor. Adaylar Isco ve Khedira. Kroos ve Khedira'nın, dünya şampiyonu Almanya'nın orta sahasında birlikte görev yaptıklarını hatırlatan Ancelotti, "Ancak Isco da çok formda ve Kroos'un yanında neler yapacağını görmek istiyorum. Bu durumda da savunmada bazı sorunlar yaşacağımız açık" sözleriyle, ne kadar kararsız olduğunu gözler önüne serdi. Tüm oyuncularının toplam değeri, Cristiano Ronaldo'nun yıllık maaşı kadar olan Eibar'ı ise büyük bir sürprizin altına imza atmaya çalışacak.

Real Madrid'i 2 puan gerisinden takip eden Barcelona ise güçlü Sevilla'yı ağırlayacak. Sezona iyi giren Sevilla, Katalan ekibinin 2 puan gerisinde 5. basamakta bulunuyor. Maçta gözler bir kez daha Lionel Messi'nin üzerinde olacak. La Liga'da 250 golü bulunan Messi, 18 Ekim'den bu yana, lig tarihinin en golcü oyuncusu Telmo Zarra'nın 60 yıllık rekorunu kıracağı 2 golü hala atabilmiş değil. Almeria deplasmanında yaptığı asistlerde takıma ısınmaya başladığını gösteren Luis Suarez de, Barcelona formasıyla ilk golünü atmak için sahaya çıkacak.

11. haftada, Real Sociedad karşısında beklenmedik bir yenilgi alan son şampiyon Atletico Madrid ise Malaga'yı konuk edecek. Malaga, geçen sezon yaşadığı buhranlı günleri atlatmış görünüyor. Son haftalarda çok formda görünen mavi-beyazlılar, lig'de de 6. basamağa kadar yükselmiş durumda.

Bu hafta gözlerin üzerinde olacağı bir diğer isim eski Manchester United menajeri David Moyes. Moyes, Real Sociedad'ın başında ilk maçına Deportivo La Coruna deplasmanında çıkacak. Sociedad, Real Madrid ve Atletico Madrid gibi takımları yenmesine karşın, düşme hattının averajla üzerinde bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...