Yenimahalle Avrupa'da tur peşinde

Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. tur rövanşmaçında, Fransız temsilcisi Issy Paris Hand ile 23 Kasım Pazar karşılaşacak.

NTV Spor 21.11.2014 - 20:05
Yenimahalle Avrupa'da tur peşinde

Fransa'daki ilk maçta rakibine 26-23 yenilen başkent ekibi, rövanş maçını THF Spor Salonu'nda yapacak. Müsabaka 15.00'te başlayacak. Karşılaşmada, Sırp hakem çifti Vanja Antic ve Jelena Jakovljevic görev alacak.

Yenimahalle Belediyesi Başantrenörü Serdar Eler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça iyi hazırlandıklarını belirterek, "Her halükarda kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Bunu yapabilecek güçteyiz" dedi.

Savunma oyuncusu Beyza İrem Türkoğlu'nun ayağındaki sakatlık nedeniyle ilk maçta olduğu gibi ikinci müsabakada da forma giyemeyeceğini dile getiren Eler, "Beyza'nın olmaması savunma açısından bizi biraz zorlayacak" ifadesini kullandı.

Serdar Eler, oyuncularının ilk maça göre daha iyi bir performans çıkaracağını ifade ederek, "Üçüncü turu geçmemiz halinde ilk 8 takım arasında olmayı hedefliyoruz. EHF Kupası'nda üçüncü turu zorluyoruz. Bu kulübümüz açısından büyük bir başarı. Dört yıl önce kümede zor bela kalan bir takım, şimdi Avrupa kupasında ilk 8'i hedeflediğini söylüyor. Bu sezon bizim için ilk 8'de olabilmek en mükemmel sonuç olacaktır. Bu eleme maçlarını, 60'ar dakikadan iki devreli tek maç olarak düşünüyoruz. Bu yüzden deplasmandaki üç farklı mağlubiyetimizi, 120 dakikalık maçlar için dezavantaj görmüyoruz ama her halükarda kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Bunu yapabilecek güçteyiz" dedi.

Ev sahibi olmanın avantajını sonuna kadar kullanacaklarını ifade eden Eler, "Ankara'da belli bir seyirci potansiyelimiz oluştu. Ümit ediyorum pazar günü çok daha fazla taraftar olacak ama tiyatro izleyicisi değil, hentbol seyircisine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...