Fenerbahçe'de sakatlarda son durum!

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlarken, sakat oyuncuların tedavileri sürüyor.

NTV Spor 25.11.2014 - 23:46
Fenerbahçe'de sakatlarda son durum!

Fenerbahçe'de, sakat oyuncuların tedavisi sürüyor. Bursaspor maçında sakatlanan Mehmet Topal ve Diego birkaç gün takımdan ayrı kalacak. Diego'nun maça yetişmesi de çok zor.

Maçtan hemen sonra Mehmet Topal, Bursa'da hastaneye götürülmüş ve hem boynu hem de beyni için ayrı ayrı MR ve tomografi çekilmişti. Kontrollerinde sadece yumuşak doku ödemi tespit edilince de taburcu edilmişti.

Mehmet Topal'ın tedavisi İstanbul'da sürdü. Maçın ertesi günü de kontrol amaçlı yeni bir tomografi ve MR çekildi. Testlerden çıkan sonuç değişmese de Topal'ın birkaç gün dinlenmesine karar verildi. Zira milli futbolcunun herhangi bir kanaması bulunmuyor ancak hala baş dönmeleri devam ediyor. Deneyimli oyuncu, takıma katılmak için sağlık ekibinin yapılacak kontrollerin ardından vereceği onayı bekleyecek.

Sol bacak ön adale grubunda yırtık bulunan Diego'nun ise Eskişehirspor maçına yetişmesi çok zor görünüyor. Yırtığın boyutu 2. dereceye ulaşacak kadar büyük olmasa da, başlangıç seviyesindeki kadar küçük de değil. Brezilyalı oyuncu da birkaç gün takımdan ayrı kalacak.

Bursaspor maçında risk almamak için 90 dakika oynatılmayan Emre Belözoğlu ise takımla çalışmalarını sürdürüyor. Emre'nin Eskişehirspor maçında oynaması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...