Agüero övgüye boğuldu!

Sergio Agüero, Manchester City'i sırtlamaya devam ediyor. Teknik direktör Manuel Pellegrini ve takım arkadaşları Bayern Münih maçında 3 gol atan yıldız oyuncuyu övgüye boğdu.

NTV Spor 26.11.2014 - 12:04
Agüero övgüye boğuldu!

Arap patronların takıma yaptığı büyük yatırıma karşın son 4 sezonun 3'ünde Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkamayan Manchester City için Bayern Münih maçı büyük önem kazanmıştı.

İlk 4 maçından sadece 2 puan çıkarabilen City, maçın henüz 20. dakikasında 10 kişi kalan Bayern Münih karşısında Agüero'nun penaltı golüyle öne geçmesine karşın yine kabus gördü.

Eksik Bayern, ilk yarıya önde kapamayı başardı. City için kalp kırıcı bir yenilgi daha kapıda görünmüşken Sergio Agüero sahneye çıktı. Son dakikalarda üst üste 2 kez fileleri havalandıran yıldız oyuncu takımını adeta ipten aldı.

Dzeko ve David Silva'nın sakatlandığı, Negredo'nun Valencia'ya gönderildiği bir dönemde hücumda büyük sorumluluk alan Agüero'ya maç sonunda teknik direktör Pellegrini ve takım arkadaşları övgüler yağdırdı.

Pellegrini, dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterdiği Agüero'ya sahip oldukları için çok şanslı oldukların vurguladı. Kaptan Vincent Kompany de, "Futbolda başarı için mutlaka özel yeteneklere sahip formda bir oyuncuya sahip olmalısınız. Agüero bu formu ve yetenekleriyle bizim için zoru kolay hale getiriyor" dedi.

Arjantinli oyuncunun Premier Lig'in ilk 12 haftasında da 12 golü bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...