Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (34. hafta)

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Derbinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından araştırılıyor. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetirken yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek. Sivasspor maçında aldığı beraberliğin ardından Fenerbahçe ile lider Galatasaray arasındaki puan farkı 4’e yükseldi. Fernando Santos’la yollarını ayıran Beşiktaş’ta derbide takımın başında Serdar Topraktepe olacak. Sarı-lacivertliler geride kalan haftalarda 86 puan toplarken Beşiktaş ise 51 puanla 4.sırada yer aldı. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin günü ve saati…

Haber Merkezi - NTV Spor 25.04.2024 - 11:59
Son Güncelleme: 25.04.2024 - 11:59
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (34. hafta)

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği mücadelenin detayları belli oldu. Şampiyonluk yarışında erken havlu atan siyah-beyazlılar, üçüncülük iddiasını sürdürüyor. Fenerbahçe ise derbi galibiyetiyle moral bulmayı hedefliyor. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler önce Konferans Ligi’ne çeyrek finalde veda ederken ardından ligde Sivasspor karşılaşmasında berabere kaldı. Galatasaray ile olan puan farkını derbiye kadar kapatmak isteyen Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında üç puan için sahaya çıkacak. Beşiktaş ise 5 maçlık galibiyet hasretine Ankaragücü karşısında son vermişti. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta? İşte, derbiye ilişkin bilgiler…

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ DERBİSİ NE ZAMAN?

Trendyol ’in 34. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Ülker Stadyumu'nda 27 Nisan Cumartesi günü oynanacak derbi mücadelesi saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma ise beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

DERBİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Türkiye Federasyonu 34. haftanın hakemlerini açıkladı. Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesini Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek. 

FENERBAHÇE'DE HEDEF ÜÇ PUAN

Sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala Sivasspor maçında iki puan kaybeden sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçıyla tekrar moral bulmak istiyor.

Derbi öncesinde Fenerbahçe’nin en skorer isimleri, Dzeko, İrfan Can Kahveci, Michy Batshuayi, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski oldu.

BEŞİKTAŞ GALİBİYET HASRETİNE SON VERDİ

Siyah-beyazlılar, Fernando Santos yönetiminde ligde oynadığı son 5 karşılaşmayı kazanamadı. Portekizli çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının ardından Serdar Topraktepe takımın başında Ankaragücü karşılaşmasına çıktı. Beşiktaş derbi öncesinde Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ederek ligde üç puan aldı.

SÜPER LİG PUAN DURUMU (İLK 10 SIRA)

  • 1- Galatasaray 90 P
  • 2- Fenerbahçe 86 P
  • 3-Trabzonspor 55 P
  • 4-Beşiktaş 51 P
  • 5-Başakşehir 49 P
  • 6-Rizespor 48 P
  • 7-Kasımpaşa 46 P
  • 8-Antalyaspor 45 P
  • 9 -Alanyaspor 45 P
  • 10 - Sivasspor 45 P

Sayfa Yükleniyor...