Cerezo'dan Arda'ya övgü!

Atletico Madridli milli futbolcu Arda Turan'a bir övgü de başkan Enrique Cerezo’dan geldi. Cerezo, "Elimde olsa Altın Top Ödülü’nü Arda'ya ya da Godin'e verirdim" dedi.

NTV Spor 27.11.2014 - 11:53
Cerezo'dan Arda'ya övgü!

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'den sonra başkan Enrique Cerezo'dan da Arda Turan'a övgü dolu sözler geldi.

Simeone milli futbolcuyla ilgili olarak, "UEFA'nın yılın takımı için Arda'yı aday göstermesi beni hiç şaşırtmadı. Arda, diğer adaylara rakip olacak kaliteye ve kapasiteye sahip" ifadelerini kullanmıştı.

Cerezo ise UEFA Başkanı Michel Platini'nin, "Ben olsam Altın Top Ödülü'nü bir Alman futbolcuya veririm" şeklindeki açıklamasına, "Ben de elimde olsa bu ödülü Arda'ya ya da Godin'e veririm" sözleriyle yanıt verdi.

Cerezo ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e 4-0 mağlup olduktan sonra, "Arda ve Koke'yi kadroma katmak için her şeyi yaparım" diyen Olympiakos Teknik Direktörü Michel'e de seslendi. Madrid ekibinin başkanı, "Atletico Madrid çok büyük bir takım. Arda ve Koke de bu takımın formasını giydikleri için mutlu" dedi.

Sayfa Yükleniyor...