Obradovic'ten güven vurgusu!

Fenerbahçe Ülker'de Obradovic, Panathinaikos'u mağlup ettikleri maçta, ikinci yarıda çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti. TOP 16 ile birlikte bilinmeze doğru gideceklerini dile getiren tücrebili koç, takım içindeki güvenin mutlaka devam etmesi gerektiğini vurguladı.

NTV Spor 04.12.2014 - 22:52
Obradovic'ten güven vurgusu!

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Euroleague C Grubu'nda Yunanistan'ın Panathinaikos takımını 84-62 yendikleri maçta, özellikle ikinci yarıda çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti.

Ülker Sports Arena'daki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında taraftarlara teşekkür eden Obradovic, "Müthiş bir atmosfer yarattılar. Oyuncular üzerinde de bunun çok büyük etkisi oluyor, gerçekten hissediyorlar" dedi.

Maçın ilk yarısında savunmada iyi olduklarını ama özellikle hücum setlerinde bazı hatalar yaptıklarını anlatan Obradovic, şu değerlendirmeyi yaptı:

"İkinci yarıda çok daha iyi oynadık. Özellikle Goudelock'ın atışları herkese güven verdi. Panathinaikos'a çok güzel cevap verdik. Takım olarak da rotasyonda önemli oyunculardan yoksundular. Mavrokefalidis ve Batista yoktu. Diamantidis de az süre aldı. İki takım da TOP16'yı garantiledi. İki maçımız kaldı. Ondan sonra da bilinmeyene doğru gideceğiz. Takımın kendine güveni mutlaka devam etmeli. Euroleague arası olsa bile Türkiye Ligi devam ediyor. Herkesin sağlıklı, güçlü olması lazım."

SEMİH İÇİN NE DEDİ?
Semih Erden'in performansıyla ilgili de Obradovic, "Her şey kendisine bağlı. Ne kadar çok çalışırsa o kadar iyi. Son üç maçtır da iyi oynuyor. Çok az bir konsantrasyon problemi var. Onu da düzeltirse mükemmel olacak. Sadece sayı üreterek değil, başka şeyler yaparak da katkıda bulunabilir" ifadelerini kullandı.

"GÜÇLÜ BAŞLAYAMADIK"
Panathinaikos Başantrenörü Dusko Ivanovic, Fenerbahçe Ülker'i tebrik ederek, "Takım olarak çok iyi savunma yapamadık. Rakibimiz çok saldırdı, ataklarla dolu maç oldu. Maça güçlü de başlayamadık. Üçüncü çeyrekte savunmamız daha da kötüydü. 16 top kaybı yaptık, rakibimiz de bunları değerlendirdi" şeklinde konuştu.

Ivanovic, bir soru üzerine maçta 5 dakika 38 saniye oynayan Diamantidis'in sakatlığı nedeniyle az süre aldığını, durumuna yarın bakacaklarını kaydetti.

Yunanistan temsilcisinde sakatlığı bulunan Mavrokefalidis ve Batista ise forma giymedi.

Fenerbahçeli futbolcu Webo karşılaşmanın ardından Panathinaikos soyunma odasına giderek, arkadaşı Batista ile görüştü. 

Sayfa Yükleniyor...