"Devler Ligi'nde tarih yazalım"

Liverpool Menajeri Brendan Rodgers oyuncularına ligdeki kötü performansı unutup Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazmaları çağrısı yaptı.

NTV Spor 09.12.2014 - 12:59
"Devler Ligi'nde tarih yazalım"

Liverpool, tam 10 yıl önce son maçında Olimpiakos'u 3-1 yenerek gruptan çıkmış ve İstanbul'daki unutulmaz finalde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kucaklamıştı.

Kırmızılar, 10 yıl önceki tarihi zaferin ardından kendilerini bir kez daha aynı pozisyonda buldu. Grupta oynadığı 5 maçta sadece 1 galibiyeti bulunan Liverpool'un 2. tura çıkması için Anfield Road'da ağırlayacağı Basel'i mutlaka yenmesi gerekiyor.

Menajer Brendan Rodgers bu kritik maç öncesi ligde üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle futbolcularının düşen moralini düzeltmeye çalışıyor. Rodgers oyuncularından Basel karşısında tarih yazmalarını istedi.

İsviçre ekibi karşısında gerekli skoru alacaklarına inandığını dile getiren Rodgers, "Son haftalarda oyuncularım kendine gelmeye başladı. Bir final maçına çıkacağız ve kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Rodgers, gruptan çıkmaları halinde Şampiyonlar Ligi'nde sonuna kadar gidebileceklerini de savundu. Liverpool, Barcelona'ya gönderdiği golcüsü Luis Suarez ve sakatlığı bulunan Daniel Sturrige'in yokluğunda bir türlü beklenen performansı gösteremiyor.

Geçen sezon şampiyonluğu son anda kaçıran takım bu sezon lider Chelsea'nin 15 puan gerisinde 9. basamakta bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...