Pellegrini'den oyuncularına övgü

Manchester City'de Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükselmenin mutluluğu yaşanıyor. Menajer Manuel Pellegrini, Roma'yı 2-0 yendikleri maç sonrası oyuncularını Romalı savaşçılara benzetti.

NTV Spor 11.12.2014 - 12:08
Pellegrini'den oyuncularına övgü

Manchester City, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 4 maçında sadece 2 puan topladığında menajer Manuel Pellegrini ve oyuncuları ağır eleştirilerle karşı karşıya kalmıştı. Ancak Önce Bayern Münih'i ardından da Roma'yı yenen Manchester ekibi üst üste 2. sezon gruptan çıkmayı başardı.

"Tamam ya da devam" anlamına gelen Roma deplasmanına en önemli oyuncuları Sergio Aguero, Yaya Toure ve Vincent Kompany'den yoksun çıkan City, Nasri'nin yıldızlaştığı maçı 2-0 kazanmayı başardı.

Menajer Pellegrini maç sonunda oyuncularını Romalı savaşçılara benzetti. Takımın son haftalarda elde ettiği galibiyetlerle özgüvenini geri kazandığını vurgulayan Şilili menajer, eleştirilere en iyi yanıtı sahada verdiklerine inanıyor.

Kaleci Joe Hart da takıma yönelik ağır eleştirilere tepkiliydi. Birçok kişinin kendilerini şimdiden defterden sildiğinin altını çizen başarılı kaleci, "Son 3 yılda Premier Ligi 2 kez kazanmak hiç de kolay değil. Buna karşın birçok kişi bize hakettiğimiz değeri vermiyordu. Herkese nasıl bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...