"2. yarıda çok iyi oynadık"

Beşiktaş'ın Tottenham'ı 1-0 yenip grubunu lider olarak tamamladığı mücadelede galibiyet golünü kaydeden Cenk Tosun, karşılaşmanın ardından NTV Spor muhabiri Övünç Özdem'in sorularını yanıtladı.

NTV Spor 12.12.2014 - 00:00
"2. yarıda çok iyi oynadık"

3 puan alarak grubu 12 puanla lider tamamladıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Cenk Tosun, "Öncelikle arkadaşlarımı kutlamak istiyorum. 3 günde bir maç yapmak gerçekten kolay değil. Bugün de özellikle 2. yarıda çok iyi oynadık, herkese çok teşekkür ediyorum. Gole gelecek olursak hem Gökhan'ın pası, hem Olcay ağabeyin beni görmesi gerçekten çok güzel oldu. Zaten direkten dönen topta şansım yoktu, sonra golü attım, 3 puanı da aldık, lider olarak çıkacağız, çok mutluyuz. Sevinci yaşayıp Gaziantepspor maçına hazırlanacağız" dedi.

Attığı golden sonra kenara gelip Mustafa Pektemek'in formasını göstererek arkadaşına yaptığı jest hakkında ise Cenk, "Maçtan önce arkadaşlarımızla konuşmuştuk, malzemecilerimize söylemiştik, herhangi birimiz gol attığında öyle bir düşüncemiz vardı. Direk önce Olcay ağabeyi tebrik ettim sonra da koşup Mustafa'nın formasını aldım, moral olsun diye Mustafa'ya. Yakın zamanda onu yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Son olarak, bulduğu forma şansını değerlendirmeye çalıştığını söyleyen Cenk Tosun, "Büyük kulüpte her zaman ilk 11 oynayacaksın diye birşey yok. Böyle kaliteli forvetler olunca rotasyon da oluyor genelde. Ben de kendimi hazır tutmaya, gelen şansı değerlendirmeye çalışıyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...