Mario Balotelli 1 maç ceza aldı!

İngiltere Futbol Federasyonu, sosyal medya hesabında yayımladığı bir fotoğraf nedeniyle Mario Balotelli'ye 1 maç ceza verdi. İtalyan yıldız ayrıca para cezası da ödeyecek.

NTV Spor 19.12.2014 - 11:52
Mario Balotelli 1 maç ceza aldı!

Liverpool'un italyan yıldızı Mario Balotelli, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 1 maç cezaya çarptırıldı. Kariyeri boyunca sürekli saha dışı olaylarla anılan Balotelli, instagram hesabında yayınladığı fotoğrafın ırkçı ifadeler içermesi nedeniyle ceza aldı.

Fotoğrafın Yahudi karşıtı öğeler içermesi nedeniyle tepkileri üzerine çeken Balotelli, ilk olarak "Benim annem de bir Yahudi" ifadesiyle savunmaya geçmiş ve mizahi bir yolla ırkçılığın yanlışlığına dikkat çekmek istediğini belirtmişti. Balotelli, daha sonra söz konusu fotoğrafı instagram hesabından kaldırarak, özür dilemişti.

İngiltere Futbol Federasyonu 1 maç ceza verdiği Balotelli'ye para cezası da verdi. İtalyan yıldız yaptığı paylaşım nedeniyle 25 bin Sterlin ceza ödeyecek.

Sezon başında Milan'dan 16 milyon Sterlin karşılığında Liverpool'a transfer olan Mario Balotelli, yeni takımıyla çıktığı 15 maçta sadece 2 gole imza atabildi.

İşte Balotteli'ye ceza aldıran o paylaşımı:

Çevirisi: "Irkçı olma! Mario gibi ol. O, Japonlar tarafından yaratılan, İngilizce konuşan ve Meksikalı gibi görünen İtalyan bir tesisatçı. O, bir siyah adam gibi atlar ve paraları bir Yahudi gibi toplar"

Sayfa Yükleniyor...