"Beşiktaş maçına moralli gidiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Trabzonspor ile berabere kalan Akhisar Belediyespor oynayacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı. Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, bu karşılaşmaya moralli çıkacaklarını söyledi.

NTV Spor 19.12.2014 - 14:44
"Beşiktaş maçına moralli gidiyoruz"
Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Beşiktaş maçına moralli gidiyoruz, hedefimiz puan ya da puanlar almak" dedi. Acar, Trabzonspor maçında forma şansı bulamayan oyunculara fırsat verildiğini belirterek ortaya konulan futboldan memnun olduklarını söyledi.
     
Bu hafta hem kupada hem de ligde zorlu maçlar oynayacaklarını kaydeden Acar, İstanbul'da oynayacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
     
Acar, "Takım, Trabzon'da basına kapalı yapacağı antrenmanın ardından Beşiktaş maçı için hava yoluyla 18.00'da İstanbul'a gidecek. Maç hazırlıklarını İstanbul Büyükşehir Belediyespor eski tesislerinde sürdürecek. Deplasmanda, Trabzonspor karşısında alınan 1 puan da önemlidir. Beşiktaş maçına moralli gidiyoruz, hedefimiz puan ya da puanlar almak" dedi.
     
Acar, takımın Beşiktaş maçının ardından Manisa'ya dönmeden Ankara'ya giderek çalışmalarına orada devam etmesinin planlandığını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...