Uşak'tan Carter açıklaması

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Uşak Sportif Kulüp Başkanı Arif Akçakaya, Galatasaray kulübünün ABD'li oyuncuları Justin Carter'i transfer etmek istediğini belirterek, görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

NTV Spor 24.12.2014 - 19:11
Uşak'tan Carter açıklaması

Akçakaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 sezondur Uşak Sportif forması giyen ABD'li Justin Carter'i Galataray Liv Hospital'in transfer etmek istediğini belirtti.

Carter'in sözleşmesinin yıl sonuna kadar devam ettiğini, oyuncularıyla hiç bir sorunlarının olmadığını dile getiren Akçakaya, "Basın yayın kuruluşlarında Carter'in transferi ile ilgili bazı yanlış haberler yer aldı. Galatasaray, Justin Carter'i transfer etmek istiyor, bizde olumlu bakıyoruz, görüşmelerimiz sürüyor. Carter bizim için önemli bir oyuncu ve yıl sonuna kadar sözleşmesi sürüyor. Kulüp olarak oyuncumuzla hiç bir problemimiz yok, sözleşmesinin gerektirdiği tüm şartları yerine getirdik. 'Carter'in parasını kulüpten alamadığı' yönünde asılsız haberler kasıtlı olarak yapılıyor. Oyuncumuzun ödemeleri bu güne kadar düzenli olarak yapıldı. Aralık ayı ödemesi de ay sonuna kadar yapılacak" dedi.

"CARTER GİTMEK İSTERSE..."
Carter'in gitmek istemesi halinde takımda tutmanın faydalı olamayacağının altını çizen Akçakaya, "Bizimle olan sözleşmesi devam ettiği sürece Carter bizim oyuncumuz. Transfer görüşmeleri bizimle yapılmalı. Kulüpten yapılmayan açıklamalara itibar edilmemesini istiyoruz. Biz önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Ligde ve Avrupa'da hedeflerimiz var" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...