"Gençleri kazandık"

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Bursaspor karşısında maçı kaybettiklerini fakat genç futbolcuları kazandıklarını söyledi.

NTV Spor 24.12.2014 - 22:48
"Gençleri kazandık"

Takımın 90 dakika iyi mücadele ettiğine vurgulayan Altın, "Sadece puan kaybettik ama çok güzel şeyler kazandık. İhtiyacımız olan futbolcuları kazandık. Futbol adına güzel şeyler yaptık. Çocuklarımız istediklerimizi sahaya muhteşem bir şekilde yansıttı. Onun için mutluyuz. Geniş bir kadroya sahibiz. Ligde şans bulamayan futbolcu arkadaşlarımızı hazırlamak adına iki takım var. Benim biraz işim zorlaştı. Futbolcularım saha içeresinde gösterdikleri muhteşem performanstan dolayı artık bana 'hocam biz buradayız, artık bizi gör' diye mesaj verdi. Biz futbol adına iyi şeyler yapalım istiyoruz. Onun için maçı kaybettik ama futbolcu arkadaşlarımızı yavaş yavaş kazanmaya başlıyoruz" dedi.

"ŞENOL HOCA BİZİ CİDDİYE ALDI"
Altın, genç oyuncuların maç tecrübesi kazandığını belirterek, "İki kez öne geçtik ama tabii ki tecrübe de önemli. Karşınızdaki takım Türkiye liglerinin 5'inci şampiyonudur. Şenol Güneş hoca bizi ciddiye aldı ve tam kadro sahaya çıktı. Puan alamadık ve üzüntülüyüz. Üç maçımız daha var ve ortada dokuz puan var. İnşallah onları hanemize yazdırırız" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...