Mourinho öfkeli!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Southampton maçı sonrasında ilginç ifadeler kullandı. Portekizli teknik adam, Premier League'de kendileri aleyhine bir kampanya yürütüldüğü iddiasını gündeme getirdi.

NTV Spor 29.12.2014 - 11:28
Mourinho öfkeli!

Premıer League lideri Chelsea, Southampton ile 1-1 berabere kalırken Londra kulübünün menajeri Jose Mourinho karşılaşmanın ardından iddialı açıklamalarda bulundu. Maçta Fabregas'ın düşürüldüğü pozisyonda hakemin penaltı kararı vermemesini eleştiren Portekizli teknik direktör, Chelsea'ye karşı bir kampanya yürütüldüğünü öne sürdü.

Mourinho, "Daha önce çalıştığım ülkelerde bu pozisyona penaltı çalınmaması halinde gazetelerde skandal manşetiyle değerlendirilir. Bu tartışmaya açık bir penaltı değil, Big Ben kadar büyük ve görülmesi gereken bir penaltı" ifadelerini kullandı.

Sezon başından bu yana kendileri aleyhine bir kampanya yürütüldüğü iddiasını ortaya atan Mourinho, geçtiğimiz haftalarda Diego Costa'ya ve Southampton maçında da Fabregas'a verilmeyen penaltıların yerine başka konuların tartışıldığını dile getirdi.

Mourinho, Manchester City ve Manchester United lehine yapılan hataların İngiliz basınında çok fazla yer bulmadığını belirtti.

 

Sayfa Yükleniyor...