"Deplasman galibiyetiyle başlamak önemli"

THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'ndaki ilk hafta maçında İspanya'nın Laboral Kutxa takımını 72-67 yenen Anadolu Efes'te genel menajer Engin Özerhun, Top 16 turuna deplasman galibiyetiyle başlamalarının sevindirici olduğunu söyledi.

NTV Spor 03.01.2015 - 14:41
"Deplasman galibiyetiyle başlamak önemli"

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, lacivert-beyazlı kulübün sitesinde yer alan açıklamasında, Laboral Kutxa karşısında maçın sonunu akıllıca ve rakiplerine göre daha iyi oynayarak kazanmayı bildiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Top 16 gibi zorlu ve uzun bir maratona deplasman galibiyetiyle başlamak çok sevindirici oldu. Tabii ki bu 14 maçlık uzun bir maratonun ilk halkası. Maç boyunca hep geriden geldiğimiz karşılaşmanın sonunu akıllıca ve rakibimize göre daha iyi oynayarak kazanmayı bildik. Bunda özellikle savunmamızın katkısı büyük oldu. Farkın rakibimizin lehine açıldığı anlardaki ribaunt üstünlüğünü dengeye getirince ve kritik sayılar bulunca galibiyet bizim oldu."
     
Grupta gelecek iki hafta üst üste İstanbul'da oynayacaklarını da hatırlatan Özerhun, "Unicaja Malaga ve CSKA Moskova birbirinden güçlü takımlar. Ancak hedefimize varabilmek için özellikle Abdi İpekçi'de oynayacağımız karşılaşmaları kazanmamız gerekiyor. Bu düşünceyle bu maçları oynayacağız ve umarım seyircimizin de desteğiyle iki maçtan da galip ayrılacağız" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...