Barça'ya mesaj: "Çare ben değilim"

İspanyol basını, Barcelona Yönetimi’nin seçimden sonra teknik direktör değişikliğine gidebileceğini öne sürdü. Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola ise Barcelona'ya döneceği yönündeki haberleri yalanladı.

NTV Spor 11.01.2015 - 14:41
Barça'ya mesaj: "Çare ben değilim"

Barcelona teknik direktör değişikliğine mi gidiyor?

Avrupa basını, Lionel Messi ile teknik direktör Luis Enrique arasında yaşanan sorunların bazı değişiklikleri beraberinde getireceğini yazıyor. Hafta başında futbol direktörü Antoni Zubizarreta'nın görevine son veren Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, ardından erken seçim kararı aldığını açıklamıştı. Bunun üzerine bazı İspanyol kaynaklar, eski Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın yeniden takımın başına geçebileceğini iddia ediyor ve kulislerde Laporta'nın tıpkı 2008'de Frank Reijkaard'ı gönderdikten sonra Pep Guardiola'yı takımın başına getirdiği gibi yine İspanyol çalıştırıcının kapısını çalabileceği konuşuluyor. Ancak Guardiola bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Bayern Münih'te mutlu olduğunu ifade eden Guardiola "Barcelona'nın çaresi ben değilim. Birçok alternatif var. Eminim Barcelona'nın çıkarları doğrultusunda en doğru karar verilecektir" diyerek iddiaları yalanladı.

Sayfa Yükleniyor...