Olaylı maçın ardından İÜBGD'den açıklama!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde, Edirne Belediyesi Edirnespor kendi evinde, İstanbul Üniversitesi BGD'yi 70-62 yendi. Maçın sonunda soyunma odalarının bulunduğu koridorda arbede yaşandı. Yaşanan olay sonrası İÜBGD Genel Koordinatörü Murat Tümer’den açıklama geldi.

NTV Spor 11.01.2015 - 15:05
Olaylı maçın ardından İÜBGD'den açıklama!

Edirne Belediye Edirnespor - İÜBGD maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle, İÜBGD Genel Koordinatörü Murat Tümer'den açıklama geldi.

"Edirne Belediye Edirnespor - İÜBGD maçı süresince, ev sahibi takımın taraftarları oyuncularımıza ve kenar yönetimimize münferit olarak küfür ettiler. Karşılaşmanın sonunda soyunma odasına gitmekte olan İÜBGD'li basketbolcularımıza koridorda bazı kişilerce ağıza almayacak küfürler edildi. Başta kaptan Şaziye İvegin Üner ve kenar yönetim bu terbiyesizce olaya tepki gösterince arbede yaşandı. Maçtan önce yapılan güvenlik toplantısında Teknik Komiser tarafından özel güvenlik amirine önlem alması için kesin emir verilmesine rağmen koridorda herhangi bir yaka kartı taşımayan yaklaşık 25-30 kişi vardı. Bu kişilerden birçoğu ve maç sırasında rakip takım benchinde bulunan eşofmanlı iki kişi takım yetkililerinin üzerlerine saldırdılar. Başta Edirnespor başkanı Sayın Murat Boyacıoğlu ve İcra Kurulu Başkanımız Sayın Işık Eyigüngör olmak üzere yöneticiler tarafından olaylar yatıştırılmaya çalışıldı. Ancak koridora emniyet güçlerinin gelmesi ile arbede sona erdi. Basın toplantısı sırasında ise antrenörümüz ve kaptanımıza basın toplantı odasında bulunan bir iki kişi tarafından saygısız hareketlerde bulunuldu. Daha sonra 50 kişilik resmi güvenlik grubu, kafilemize takım otobüsüne kadar eşlik etti. Otobüsümüz polis koruması eşliğinde başka bir olay yaşanmadan şehirden ayrıldı." 

 

Sayfa Yükleniyor...