Belgrad kafilesi netleşti!

Cuma günü Eurolegue Top 16 maçında Kızılyıldız'a konuk olacak Galatasaray Liv Hospital'ın zorlu Sırbistan yolculuğu netleşti. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat da kafileyle birlikte Belgrad'a gidecek.

NTV Spor 13.01.2015 - 19:28
Belgrad kafilesi netleşti!

Galatasaray yönetimi Kızılyıldız kulübüyle yazışmalarını tamamladı ve seyahat programını bildirdi. Buna göre sarı-kırmızılı kafile eksiksiz olarak Belgrad'a gidecek. Takıma Başkan Duygun Yarsuvat ve birkaç yönetici de eşlik edecek.

Cuma günü saat 11:30'da özel bir uçakla Belgrad'a gidecek Galatasaray Liv Hospital kafilesinde Dış İşleri Bakanlığı'nın tahsis ettiği 7 özel koruma da yer alacak.
 
Sarı-kırmızılılar maçın hemen ardından Türkiye'ye dönecek.

SAĞDUYU ÇAĞRISI!
Euroleague yönetimi cuma günü Belgrad'da oynanacak Kızılyıldız-Galatasaray Liv Hospital maçı için sağduyu çağrısında bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe bu konuda bir de yazı gönderildi.

Euroleague'den Galatasaray Kulübü'ne gönderilen yazıda "Herkes istanbul'da yaşanan bu trajik olayı hatırlamalı ve benzer hadiselerin tekrar yaşanmaması adına her türlü bireysel davranıştan kaçınıldığına emin olmalıdır. Şiddetin hiçbir türlüsünün sporda yeri yoktur. Genel olarak spor ve özellikle basketbol, herkesin takımına tutkusunu gösterdiği bir keyif alma yeridir. Bu tutku her zaman, rakip takım ve taraftarlara tam bir saygı çerçevesinde gösterilmelidir. Tüm taraftarlar, rakip oyuncular, kulüp ve taraftarlara saygısızlık yapmadan, kulüplerini ve oyuncularını desteklemeye ihtiyaç duyarken rekabet sadece sahalarda kalmalıdır" denildi.

Sayfa Yükleniyor...