"Gerilmemek elde değil ama..."

Sinan Güler, Galatasaray Liv Hospital'ın deplasmanda Kızılyıldız'la oynayacağı maçta bekledikleri atmosfer hakkında NTV Spor muhabiri Erbatur Ergenekon'un sorularını yanıtladı.

NTV Spor 16.01.2015 - 10:51
"Gerilmemek elde değil ama..."

Galatasaray Liv Hospital'ın başarılı oyuncusu Sinan Güler, sarı-kırmızılıların THY Euroleague Top 16 turu E Grubu 3. haftasında deplasmanda Kızılyıldız Telekom'la oynayacağı maç öncesinde NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Sadece basketbolun konuşulduğu bir maç olmasını umduğunu söyleyen Sinan Güler, "İstanbul'a dönerken sadece basketbolun konuşulduğu, ekstra hiçbir olayın olmadığı, keyifli şekilde seyredilen bir maç olur diye umuyorum. Euroleague'deki konumumuz açısından da önemli bir maç. Deplasmanda bu sefer sezon başında oynadığımızdan daha akıllıca oynayıp kazanarak döneriz diye umuyorum." şeklinde konuştu.

Konuşulanlara değil maça konsantre olmaları gerektiğini belirten Sinan Güler, "Biz sonuç olarak yapmamız gerekene konsantre olmak zorundayız. İşin dışında konuşulan şeyler var, tabii ki bizim düşüncelerimiz de var ama hem Euroleague, hem Sırbistan hükümeti ve spor kamuoyu, hem de oradaki güvenlik bize maçın normal şartlarda oynanacağını söyleyince bize sadece maça konsantre olmak, sahaya çıkıp elimizden en iyisini yapıp dönmek kalıyor." ifadelerini kullandı.

Kendilerini nasıl bir atmosfer beklediği konusunda da görüşlerini dile getiren Sinan, "Gerilmemek elde değil ama Sırbistan'da 8 ya da 10 maç oynadım, öncekilerden çok da farklı bir ortam beklemiyorum, Sırbistan'daki taraftar her zaman hareketli, saha içerisini her zaman kontrol eden bir taraftar. Umarım onlar için de keyifli bir maç olur. Ekstra bir gerginlik çıkacağını düşünmüyorum." yorumunu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...