"Real’lilerden tebrik alıyorum"

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, FIFA’nın resmi internet sitesine iddialı açıklamalar yaptı

NTV Spor 20.01.2015 - 20:28
"Real’lilerden tebrik alıyorum"

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, FIFA'nın resmi internet sitesine ilginç açıklamalarda bulundu.

Arjantinli teknik adam ezeli rakipleri Real Madrid'li taraftarların sokakta kendisini tebrik ettiğini söyledi.

Simeone, “Beni çok sevmediklerini biliyorum. Ama sokakta görünce yanıma gelip, ‘Ben Real Madrid taraftarıyım. Ama sizi tebrik etmek istiyorum. Takımınız ve oyuncular gerçekten çok iyi' diyen çok sayıda insan oluyor” dedi.

Atletico Madrid'in insanlara zorun nasıl başarılabileceğini gösterdiğini de belirten teknik direktör, “Takım zorlukların üstesinden gelmeyi, imkansızlıklar içerisinde de başarılı olunabileceğini ispatladı. Bu günlerde dünya üzerinde iş bulmak gerçekten çok zor. Ama oyuncularım, insanların kendi şansını yaratabileceğini ve paranın başarı için tek yol olmadığını da gösterdi” şeklinde konuştu. 

Muhabirin, “Kendinizi Sir Alex Ferguson gibi Atletico Madrid'de uzun bir süre kalacak gibi görüyor musunuz?' sorusuna ise deneyimli teknik adam, “Ben her zaman yarın kovulacakmış gibi davranıyorum. Anı yaşıyorum. Bazen futbolda kazandığınız başarılara rağmen beklemediğiniz bir sonuçla karşılaşabiliyorusunuz. Atletico Madrid çok hızla büyüyor. Kazanılan başarılarla maddi sorunlardan da kurtuldu. Futbolcular artık bize gelmek için can atıyor” yanıtını verdi.

Sokakta normal bir vatandaş gibi dolaştığını kaydeden Simeone buna karşın üzerinde büyük sorumluluk hissettiğini belirtti. Arjantinli, “Benim hayatım futbol. Futbol hayatınızın her yanını kaplayınca işiniz gerçekten zorlaşıyor. Bazen sinemaya gittiğimde bile ekranda oyuncularımı koşarken görüyorum. O yüzden tamamen futboldan kopuk bir gün geçirmek imkansız” dedi.

Sayfa Yükleniyor...