Fenerbahçe Edirne'de yer bakıyor!

Fenerbahçe'nin Edirne'de tesis kurmak istediği bildirildi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin kentte tesis kurmak için yer baktığını ve konunun gelecek günlerde daha da netleşeceğini söyledi.

NTV Spor 21.01.2015 - 12:02
Fenerbahçe Edirne'de yer bakıyor!

Önceki günlerde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi  Şekip Mosturoğlu'nun kendisini ziyaretinde konunun tekrar gündeme geldiğini belirten Gürkan, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe Edirne'de tesis kurmak istiyor ve yer konusunda talepleri var. İster Beşiktaş, ister Fenerbahçe, ister Galatasaray olsun büyük kulüplerin Edirne'ye gelmelerini önemsiyoruz. Çünkü marka değeri olan bu kulüpler, Edirne'nin marka değerine de katkı sağlayacaktır. Cuma günü Edirne'ye gelecek Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile de konu gündeme yeniden gelecek. Yıldırım, 'Hedef 1 Milyon Üye Projesi' çerçevesinde kentimize gelecek."

Gürkan, Türk spor tarihine damga vurmuş, ünleri dünya sınırını aşmış spor kulüplerinin tesislerinin Edirne'de bulunmasının, takımların yılın belirli zamanlarında kente geleceği anlamına geldiğini vurguladı. Bu sayede Edirne'nin adının ulusal ve uluslararası medyada daha çok anılacağını ve tanınırlığına katkı sağlanacağını aktaran Gürkan, şöyle devam etti:

"Ayrıca Fenerbahçe'nin burada bir tesisinin olması diğer takımlara da bir rol model olabilir. Bu takımlar da Edirne'de tesis kurabilirler ve böylece ilk kez İstanbul'a yakın olmamızın bir avantajını yakalamış oluruz. Biz Edirne Belediyesi olarak, marka değeri yüksek kulüplere katkı sunmaya devam ediyoruz, bunu da devam ettireceğiz. Bu Edirne'deki sporun da futbolun da canlanmasına  katkı sunacaktır."

Gürkan, Fenerbahçe'nin 50 dönümlük bir alan arayışında olduğunu, kulübün bu alana tesis kurup daha sonra tesisi büyük bir komplekse dönüştürme fikri bulunduğunu kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...