İkisinden biri gidecek

Paris Saint-Germain araları açık olan iki golcüsü Zlatan Ibrahimovic ve Edinson Cavani'den birini gönderecek.

NTV Spor 21.01.2015 - 17:48
İkisinden biri gidecek

Fransa Ligi'nde zor günler yaşayan Paris Saint-Germain, iki golcüsü Zlatan Ibrahimovic ve Edinson Cavani arasındaki anlaşmazlıkla da uğraşıyor.

Ligde lider Lyon'un 4 puan gerisine düşen PSG'de iki oyuncu arasında hem kişisel hem de sahadaki anlaşmazlığın üst düzeye çıktığı bildirildi.

Fransız spor gazetesi L'Equipe, Paris Saint Germain'in Uruguaylı golcüsü Edinson Cavani'yi Manchester United'a satacağını öne sürdü. Gazete, PSG'nin Manchester United'ta Monaco'dan kiralık olarak forma giyen Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'yu transfer edeceğini yazdı.

Cavani'nin verdiği röportajda hücumda İbrahimovic'in mevkiinde oynamak istediğini açıklamasının İsveçli forvet tarafından büyük tepkiyle karşılandığı bildirildi. 33 yaşındaki İbrahimovic'in takımda yakın olduğu İtalya grubu olarak bilinen Thiago Silva ve Marco Verratti'nin de desteğini de arkasına aldığı iddia edildi.

Cavani'nin Lavezzi ile birlikte yeni yıl tatilinden geç dönmesine karşın takım arkadaşlarından özür dilemediği için de büyük tepki aldığı biliniyor.

PSG'nin Napoli'den 2013 yılında 65 milyon Euro'ya transfer ettiği Cavani, 66 maçta 39 gol kaydetti.

Buna karşın Fransız ekibi ile sözleşmesi 2016'da bitecek Ibrahimovic ise, kulübünde 2012'den bu yana 104 maçta 90 gol attı.

L'Equipe, bu arada Paris Saint Germain yönetiminin takımda 30 yaş sınırını geçen oyuncuların sayısının artması nedeniyle kadroyu gençleştirme kararı aldığını da kaydetti.

Gazeteye göre kulübün Katarlı sahiplerinin transfer listesinde Paul Pogba (Juventus), Angel Di Maria (Manchester United), Marco Reus (Dortmund), Kevin De Bruyne (Wolfsburg), Christian Eriksen (Tottenham) ve Pedro (Barcelona) bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...