De Gea mı, Bale mi?

Manchester United'ın en büyük taraftar grubu üyelerine "De Gea mı, Bale mi?" sorusunu yöneltti. Ankete katılanların ezici bir çoğunluğu kaleci De Gea'nın takımda kalmasından yana görüş bildirdi.

NTV Spor 22.01.2015 - 11:49
De Gea mı, Bale mi?

İspanyol ve İngiliz basınında son dönemde çarpıcı bir transfer iddiası sık sık sayfalarda yer buluyor. İddialara göre, Borussia Dortmund'un yıldızı Marco Reus'u kadrosuna katmak isteyen Real Madrid bu hedefe ulaşmayı başarırsa Gareth Bale'i kaleci David de Gea ve yüklü bir bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a göndermek istiyor.

Sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek De Gea'nın United yönetimi ile hala masaya oturmaması iddiaları alevlendiriyor. Peki Manchester United taraftarı haberlere nasıl bakıyor?

United'ın en büyük taraftar grubu üyelerine, "De Gea mı, Bale mi?" sorusunu yöneltti. Ankete katılanların yüzde 99'u kaleci De Gea'nın kulüpte kalması yolunda görüş bildirdi. United'a, Alex Ferguson döneminde Atletico Madrid'den transfer edilen De Gea, bu sezon büyük bir çıkış yakaladı.

Genç İspanyol kaleci birçok maçta yaptığı kritik kurtarışlarla takımına adeta tek başına 3 puan kazandırdı. Ellerinde Di Maria, Rooney, Mata, Van Persie, Falcao gibi birçok hücum silahı bulunduğunun bilincindeki United taraftarı, De Gea'nın kalması halinde en az 10 yıl kaleci sorunu yaşamayacaklarını düşünüyor.

Sayfa Yükleniyor...