Ontivero belirsizliği sürüyor!

Galatasaray'ın sezon başında Granada’ya kiraladığı Dany, İspanyol kulübünden ayrıldı ve Fransa'nın Evian takımına kiralık verildi. Gaziantepspor ile yollarını ayıran Ontivero'nun durumu da belirsizliğini koruyor.

NTV Spor 22.01.2015 - 23:09
Ontivero belirsizliği sürüyor!

Bonservisi Galatasaray'da bulunan Kamerunlu savunma oyuncusu Dany Nounkeu, sezon sonuna kadar Fransa Ligi'nde Evian forması giyecek. 

2012-2013 sezonu başında Gaziantepspor'dan 3.3 milyon euro karşlığında transfer edilen Dany, sarı kırmızılılarda istenilen performansı gösterememişti. Kamerunlu futbolcu, geçen sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'a, bu sezon başında da Granada'ya kiralık verildi. İspanyol evibinde sadece Kral Kupası'nda 45 dakika oynayabilen Dany'nin sözleşmesi Granada tarafından feshedildi. Ardından da Galatasaray, Kamerunlu futbolcuyu sezon sonuna kadar Fransa Lig 1 takımlarından Evian'a kiralık olarak verdi.

Galatasaray'ın bir diğer kiralık oyuncusu Ontivero'nun Gaziantepspor ile olan sözleşmesi de geçtiğimiz günlerde feshedilmişti. Genç futbolcunun menajeri Alanya kampında Galatasaraylı yöneticilerle görüşmüş, Palermo'nun Ontivero'yu kiralamak istediğini ifade etmişti. Ancak sarı kırmızılı yönetim, şu an için Ontivero ile ilgili son kararını vermedi. Arjantinli oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

 

Sayfa Yükleniyor...