Kafa karıştıran De Gea açıklaması!

Manchester United kalecisi David de Gea'nın menajeri Jorge Mendes, Real Madrid'e açık kapı bıraktı. Mendes, başarılı kalecinin United ile sözleşme yenileyip yenilemeyeceği sorusuna; "Futbolda 5 dakikada herşey değişebilir" yanıtını verdi.

NTV Spor 23.01.2015 - 13:29
Kafa karıştıran De Gea açıklaması!

Bu sezon gösterdiği performansla, Manchester United taraftarının sevgilisi haline gelen David de Gea, gelecek sezonun sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için hala girişimde bulunmadı.

İddialar, de Gea'nın, sözleşmesi sona erdiğinde Real Madrid'e transfer olacağı yolunda...

De Gea'nın menajeri Jorge Mendes'in son açıklamaları, iddiaların hiç de gerçekten uzak olmadığını gözler önüne serdi. Marca Gazetesi'nin, başarılı kalecinin Real Madrid'e transfer olup olmayacağı yolundaki sorunu yanıtlayan Mendes; "David dünyanın en iyi kalecilerinden biri. Kendisi şu anda Manchester United'ın oyuncusu. Kulübü ile 18 aylık daha kontratı var ve buna saygı göstermek zorunda. Ancak futbolda 5 dakika içinde herşey değişebilir" yanıtını verdi.

Mendes'in bu sözleri, de Gea-bale takası konusundaki haberleri daha da alevlendirecek gibi görünüyor. Manchester United'ın en büyük taraftar grubu geçtiğimiz günlerde, üyelerine; "De Gea mı? Bale mi?" sorusunu yöneltmiş; ankete katılanların yüzde 99'u, de Gea'nın takımda kalmasından yana görüş bildirmişti.

 

Sayfa Yükleniyor...