Ribery tepkili!

Bayern Münih'ın Fransız yıldızı Franck Ribery, FIFA Altın Top Ödülleri'ni eleştirdi. Ribery, Messi ve Ronaldo'nun olduğu bir oylamada, 3. adayın kazanma ihtimalinin bulunmadığını savundu.

NTV Spor 23.01.2015 - 15:22
Ribery tepkili!

FIFA'nın yılın futbolcusuna verdiği Altın Top ödülünü, 7 yıldır Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi dışında kazanan olmadı. Geçen yıl Altın Top ödülü için 3 kişilik listede yer alan Franck Ribery bu duruma tepkili...
 
Ribery'ye göre, ödülün sürekli Ronaldo ve Messi'ye verilmesi, diğer oyuncularda büyük rahatsızlık yaratmış durumda... Fransız oyuncu, bu rahatsızlığın, ödül törenini boykota kadar gidebileceği görüşünde...

Ribery; ''Her yıl aynı şey yaşanıyor. Messi ve Ronaldo dışında aday olan diğer oyuncu Altın Top'u nasıl kazanacak bilmiyorum. Dünya Kupası'nı kaldırmak bile bu ödülü kazanmak için yeterli değil'' dedi.

Bu yıl aday gösterilen takım arkadaşı Manuel Neuer'in ne kadar başarılı bir sezon geçirdiğine dikkat çeken Ribery; ''Neuer, Bayern Münih ile 4 kupa kaldırdı. Dünya Kupası'nın en iyi kalecisi seçildi ama yine de Messi ve Ronaldo'yla rekabet edemedi" diye konuştu. 

Sayfa Yükleniyor...