Mourinho'dan transfer açıklaması

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Andre Schürrle ve Muhammed Salah hakkında çıkan transfer haberlerini yalanladı. Portekizli çalıştırıcı, sıradışı bir teklif gelmediği sürece oyuncularını göndermek istemediklerini söyledi.

NTV Spor 23.01.2015 - 20:03
Mourinho'dan transfer açıklaması

Avrupa basını bir süredir Chelsea'de ilk 11'de yer bulamayan Andrea Schürrle ve Muhammed Salah'ın devre arasında takımdan ayrılacağını yazıyor.

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un Schürrle için teklif yaptığı iddia edilirken, kulislerde Salah'ın da Roma'ya gideceği ve Chelsea'nin bu oyuncuların yerine Fiorentina'lı Cuadrado ya da Shaktarlı Douglas Costa'yı transfer edeceği konuşuluyor. Ancak Chelsea Menajeri Jose Mourinho bu haberleri yalanladı.

Portekizli çalıştırıcı, "Sıradışı bir teklif almadığımız sürece hiçbir oyuncuyu göndermeye niyetli değiliz. Ama önemli olan oyuncunun ne istediği. Çok iyi bir teklif gelir ve oyuncu da gitmek isterse buna engel olamayız" diye konuştu.

Mourinho ayrıca Schürrle ve Salah'ın Chelsea'nin Bradford ile oynayacağı İngiltere Federasyon Kupası maçında kadroda yer alacağını söyledi.


 

Sayfa Yükleniyor...