"Hakemler bize karşı kovboy gibi"

Beşiktaş'ın Antalya kampında basının karşısında çıkan Slaven Bilic, hakemler hakkında ilginç bir benzetmede bulundu. Hırvat teknik adam, "Hakemler bize karşı vahşi batıda silah çeken kovboylar gibi tetiği çekebiliyor" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 24.01.2015 - 12:59
"Hakemler bize karşı kovboy gibi"

Bilic, "Kırmızı kartlarla ilgili oyuncularımız konuştuk toplantılar yaptık. Gördüğümüz ilk kırmızı karttan sonra önlem almaya çalıştık. Ama başarılı olmamamışız, haklısınız. Bana sorarsanız görüdüğümüz kırmızı kartların çoğu hatalı. Hakemler bize karşı vahşi batıda silah çeken kovboylar gibi tetiği çekebiliyor. İsmail'in ya da Pedro'nun Başakşehir maçında gördüğü kartlar kabul edilebilir ama Atiba, Gökhan ve Veli'nin gördüğü kırmızı kartlar kabul edeceğimiz durumlar değil. Özellikle Gökhan'ın gördüğü kart şaka gibiydi. Oyuncularımın ne olursa olsun sorumluluklarını bilip, bu yönde hareket etmeleri gerekiyor. Bugün bir toplantı yapacağız duran toplar takım için psikoloji olarak. Bizim kırmızı kart sayısını azaltmamız gerekiyor. Eğer azaltamazsak, ister iş deyin ister hayal deyin onları gerçekleştirmemiz mümkün olmaz. Hakemlerin bize karşı olan tutumları böyle ancak biz buna da hazır olmalıyız" dedi.

"DERBİ MAÇLARLA İLGİLİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUM"
"Kızgın değilim ama ben de hayal kırklığı yaşıyorum derbi maçlarla ilgili" diyen Hırvat çalıştırıcı, "Bu durum kabul edilebilir değil. Normal maçlar değil derbi maçlar. Rakiplerimize karşı daha iyi durumdayken kazanamamak konusunda en büyük üzüntüyü ben yaşıyorum. Bizleri olumlu kılan nokta şu, kaybettiğimiz derbiler de dahil rakiplerimiz bizden üstün değildi. Oyunu kendimize çevirecek yetenek ve kalitemiz var. Bu da bizi iyimser kılıyor" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...