“Taraftarımız sevinmeyi hak ediyor”

Galatasaraylı Telles ve Bruma, Diyarbakır maçından ders aldıklarını ve bu maçta taraftarı sevindirdiklerini söylediler.

NTV Spor 25.01.2015 - 21:27
“Taraftarımız sevinmeyi hak ediyor”

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor karşısındaki başarılı isimlerinden Telles galibiyeti değerlendirirken, “Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sahada 90 dakika çok iyi mücadele eden bir Galatasaray vardı. Aynı ilk yarıdaki gibi bir Galatasaray vardı. Kupada talihsiz bir maç oldu. Ancak bu bize ders oldu ve bu maçta da kendimize geldik. Kendi oyunumuzu oynayarak galibiyete ulaştık” ded6i.

Performansının dikkat çekici bir derecede arttığının hatırlatılması üzerine Telles, “Sadece benim değil bütün takım arkadaşlarımın perfrmansı her geçen gün daha iyiye gidiyor. Hamza hocama teşekkür ediyorum. Onun gelişi ile takım ruhu canlandı ve takıma özgüven geldi.Hamza Hamzaoğlu'nun gealişinin ardından takıma güven aşılandı ve bu güven aşılandığında birbirinize daha çok yardımcı oluyorsunuz ve performansınız da artıyor” dedi.

Galatasaray'ın ikinci golünü atan Bruma takım arkadaşlarını tebrik ederken, “Telles gibi bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sahada çok iyi mücadele eden bir takım vardı. Taraftara da teşekkür ediyorum. Kupada onları üzdük. Bu maçta bizi çok iyi desteklediler ve biz de onları sevindirdik. Onlar sevinmeyi hakediyor” diye konuştu. 

Şampiyonluk yarışıyla ilgili ise Bruma, “Önümüde bir çok maç var. Adım adım bakmak lazım. Şimdi bu tip bir konuşma yapmak doğru olmayabilir. Maç maç baktığımızda mutlu sona ulaşmayı umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...