Guardiola kafa karıştırdı!

Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola'nın açıklamaları kafa karıştırdı. Bavyera ekibiyle 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Guardiola, kontratını uzatmak için acele etmediğini, futbolda her şeyin bir anda değişebileceğini söyledi.

NTV Spor 26.01.2015 - 13:46
Guardiola kafa karıştırdı!

Bayern Münih'teki ilk sezonunda Bundesliga, Almanya Lig Kupası, UEFA Süper Kupa ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nı kaldıran Pep Guardiola, yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı. Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Guardiola'nın 2016'da sona erecek sözleşmesini uzatmak istediklerini her fırsatta dile getirse de katalan çalıştırıcının acele etmeye niyeti yok.

Katıldığı özel bir etkinlikte konuşan Guardiola, "Almanya'ya gelmek hem benim hem de ailem için büyük bir tecrübeydi. Bayern Münih'te teknik direktörlük yapmak benim hayalimdi ve bunu gerçekleştirdim. Ama kontratımın bitmesine daha var. Futbolda her an her şey değişebilir" diye konuştu.

Alman Spor Gazetesi Bild'in de manşetine taşıdığı bu açıklamalar Guardiola'nın ayrılacağı yönündeki haberleri de beraberinde getirdi. Buna göre Guardiola'nın geleceği, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde; Real Madrid yenilgisiyle veda eden Bayern Münih'in bu sezonki performasına bağlı.

Bundesliga'da geri kalan 17 haftada 45 puanla lider durumda bulunan Bavyera ekibi, Devler Ligi'nde de gruptan çıkarak son 16 turunda Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak.

 

Sayfa Yükleniyor...