Fair Play Konseyi'nden büyük onur!

Dünya Fair Play Konseyi'nin düzenlediği Fair Play Ödülleri'nde, Türkiye 3 dalda şeref diplomasına layık görüldü.

NTV Spor 27.01.2015 - 12:45
Fair Play Konseyi'nden büyük onur!

Dünya Fair Play Konseyi'nin Türkiye'ye 3 dalda verdiği şeref ödüllerini konseyin ikinci başkanı Erdoğan Arıpınar duyurdu.

Spor Yöneticiliği Kariyer dalında Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Abdullah Kiğılı, Fair Play Örnek Tanıtım dalında Konya Selçuk Üniversitesi'nden bir öğrenci grubu, Gençler Fair Play Ödülü dalında ise görme engelli milli judocu Güler Demircan şeref diplomasına layık görüldü.
       
Ödül kazananlar hakkında bilgi veren  Arıpınar, Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü ve çeşitli federasyonlarda görev alan Abdullah Kiğilı'nın, başarılı  yöneticilik kariyeri nedeniyle Dünya Fair Play Ödülü Şeref Diploması aldığını söyledi.
      
Fair Play konusunun ders olarak üniversite programına girmesini sağlayan Konya Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencileri ise  Fair Play Örnek Tanıtım dalında ödülün sahibi oldular.

Görme engelli  judocu Güler Demircan ise judo şampiyonası eleme maçında kendisini galip ilan eden hakemin kararına itiraz etmiş ve rakibinin maçı kazanmasını sağlamıştı. Demircan bu davranışıyla Gençler Fair Play Ödülü'ne layık görüldü.

Sayfa Yükleniyor...