RVP'den özeleştiri!

Manchester United'ın golcüsü Robin van Persie, performansından memnun değil. Sözleşmesi 2016 yazında sona erecek Van Persie, yönetimin kendisine yeni bir kontrat önermeyebileceğini söyledi.

NTV Spor 27.01.2015 - 13:21
RVP'den özeleştiri!

Manchester United'ın Hollandalı forveti Robin van Persie, bu sezon sergilediği performansla hayal kırıklığı yaratıyor. 21 maçta toplam 8 kez fileleri havalandıran Van Persie de kendisinden memnun değil.

Daha fazla gol atması gerektiğini vurgulayan 31 yaşındaki oyuncu; "Dürüst olmak gerekirse takım halinde çok az gol atıyoruz. Bunu değiştirmemiz gerek. Kendimden de memnun değilim. İşim gol atmak ve bu sezon işimi tam olarak yaptığımı söyleyemem. İlerleyen günlerde daha fazla gol atmak için elimden gelen herşeyi yapacağım" dedi.

GELECEĞİNDEN EMİN DEĞİL
Van Persie, Manchester United'daki geleceğinden de emin değil. 18 ay daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan golcü oyuncu; "Yönetimin bana yeni bir kontrat önerip önermeyeceğini bilmiyorum. Tek bildiğim 18 ay daha buradayım. Sonrasında neler olacağını bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

Manchester United'daki 3. sezonunu geçiren Van Persie, Alex Ferguson yönetimindeki ilk sezonunda 30 kez fileleri havalandırıp; kariyerinin ilk lig şampiyonluğunu yaşamıştı.

Sayfa Yükleniyor...