Bilic: "Atiba da imzalayacak"

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer'i 3-1 yendiği maç sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Slaven Bilic, takımını övdü ve kulübün doğru bir yolda olduğunu söyledi.

NTV Spor 29.01.2015 - 22:48
Bilic: "Atiba da imzalayacak"

Sarıyer'e ilk maçında bir gol atan Tolgay Arslan'ı değerlendirerek sözlerine başlayan Slaven Bilic, "Her oyucu için ilk maçında gol atmak çok önemlidir. Tolgay'ın performansıyla ilgili sadece attığı golle değil; pas ilişkisi, sürekli sorumluluk alması önemliydi. Özgüveni oldukça yüksekti. Sürekli denedi. Tolgay'ın gayet iyi bir oyuncu olduğunu çok iyi biliyorduk. Bundesliga'da Hamburg'la çok iyi oynuyordu. İlk maçında çıkardığı performanstan dolayı gayet memnunum" dedi. 

Takımı yorumlayan Bilic, "Performansımız iyi sayılabilir. Oyuncuları anlayabiliyorum, isteseniz de bu tür maçlara iyi konsantre olamayabilirsiniz. Özellikle pas akışında bazı hatalar yaptık. Ancak performansından memnun olduğum bireysel anlamdaki oyunculara örnek olarak Furkan'ı gösterebilirim. Güzel bir gol attı. Takım ise genel olarak güzel oynadı" ifadelerini kullandı. 

Takımda bir kolej havası olduğu yönündeki yorum üzerine ise Hırvat teknik adam, "Bu kulübün doğru bir plan üzerinde olduğunu gösterdiyor. Oyuncuların kulüpte kalma noktasında güçlü bir irade gösteriyorlar. Demek ki doğru yoldayız ve doğru işler yapıyoruz. Bu memnunluk verici. Bazı oyuncularımız sözleşmemlerini yenilediler. Bu bizim için önemli. Umarım Atiba da sözleşme yenileyecek. Çünkü o da bizim için çok önemli bir oyuncu" diyerek ksözlerini noktaladı.  

Sayfa Yükleniyor...