G.Saray PAO'ya konuk!

Galatasaray Liv Hospital, Euroleague TOP 16'da bugün Yunanistan'da zorlu bir mücadele verecek. Sarı-kırmızılı takım, E Grubu'ndaki 5. maçında 21:45’te Atina'da Panathinaikos ile karşılacak

NTV Spor 30.01.2015 - 00:15
G.Saray PAO'ya konuk!

Maddi sorunlar ve sakatlıklar nedeniyle basketbolda sarsıntılı bir sezon yaşayan Galatasaray Liv Hospital, Euroleague TOP 16 Turu'nun 5. haftasında Yunanistan'da galibiyet arayacak. Sarı-kırmızılı takım, Panathinaikos ile Atina'da mücadele edecek. İki takımı ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya getirecek randevu Olimpiyat Spor Salonu'nda saat 21.45'te başlayacak. 

Galatasaray Liv Hospital ve rakibi Panathinaikos, E Grubu'nda ikişer galibiyet ve mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılılar, son maçında İstanbul'da Alba Berlin'e 75-65, Panathinaikos ise deplasmanda Real Madrid'e 83-65 mağlup oldu.

Sarı-kırmızılı takımda Alba Berlin maçında hastalığı nedeniyle forma giyemeyen Carlos Arroyo, Atina'da takımdaki yerini alabilecek.

Galatasaray'ın deneyimli oyuncusu Kerem Gönlüm, Panathinaikos maçında en az 1 ribaund çekerse Euroleague'de tüm zamanların en çok ribaund alan 6. oyuncu olacak. Gönlüm'ün 1116 ribaundu bulunuyor. Kerem Gönlüm ayrıca 223. kez Euroleague maçı oynayarak, bu alanda da tüm zamanlarda ilk 10'a girme başarısı gösterecek.

Panathianikos'ta ise Diamantidis, Galatasaray karşısında 239. kez sahaya çıkıp, Euroleague'de en çok maç oynayan üçüncü oyuncu olacak.

Sayfa Yükleniyor...