"Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum"

THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu beşinci hafta maçında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 84-70 mağlup eden Anadolu Efes'in genel menajeri Engin Özerhun, rakiplerinin yenilmezlik serisine son verdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Savunma ve yardımlaşmanın üst seviyede olduğunu dile getiren Özerhun, taraftarlara da teşekkür etti.

NTV Spor 30.01.2015 - 15:45
"Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum"

Anadolu Efes'in genel menajeri Engin Özerhun, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında THY Avrupa Ligi'nde tüm gözlerin Olympiakos ile oynadıkları maça çevrildiğini belirterek, şunları kaydetti:
     
"Olympiakos karşısında savunma ve yardımlaşmamız üst düzeydeydi. Maç boyunca iyi defans yaptık ama üçüncü periyotta savunmamız doruğa çıktı. Rakibimiz bu çeyrekte sayılarını faul atışlarından buldu. İlk yarıda da savunmamız iyiydi ama Olympiakos özellikle üç sayılık atışlarda yüksek yüzde bulunca belki de ilk 20 dakikada ulaşabileceğimiz farka ikinci devrede ulaştık."
     
Olympiakos karşısında aldıkları sonucun memnun edici olduğunu kaydeden Özerhun, önlerinde daha 9 maçlık zorlu bir dönem bulunduğunu, performanslarını artırarak yollarına devam edeceklerini belirtti.
     
Özerhun, salona gelen taraftarların desteğinin önemine de dikkati çekerek, "Değinmeden geçemeyeceğim bir husus var ki o da muhteşem seyircimiz. Karşılaşma geç bir saatte başlamasına rağmen bizleri yalnız bırakmadılar ve oyunun en kritik anlarında bize itici güç olarak destek verdiler. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki biz de onlara güzel bir galibiyet hediye ederek mutlu bir gece yaşattık" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...