Mancini de çare olmadı!

Serie A'nın köklü kulüplerinden Inter, Roberto Mancini yönetiminde de çıkış yakalayamadı. Mavi-siyahlılar, Mancini ile 10 maçta sadece 10 puan toplayabildi.

NTV Spor 02.02.2015 - 13:01
Mancini de çare olmadı!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da görev yapan İtalyan Teknik Direktör Roberto Mancini, Inter'deki 2. döneminde henüz arzuladığı başarıyı bulabilmiş değil.

Inter'in sezona kötü bir başlangıç yapması nedeniyle mavi-siyahlı kulübün Walter Mazzari'nin yerine teknik direktörlüğe getirdiği Mancini, ligde sadece 2 kez galibiyet sevinci yaşadı.

Devre arasında Xherdan Shaqiri ve Lukas Podolski gibi önemli oyuncuları kadrosuna katan mavi-siyahlılar, Mancini yönetiminde oynadığı 10 maçtan 10 puan çıkarabildi.

Alınan başarısız sonuçlar ınter taraftarını da kızdırdı. Zira hafta sonunda Sassuolo karşısında alınan yenilginin ardından Inter taraftarıyla Mauro Icardi ve Fredy Guarin arasında gergin anlar yaşandı. Maç sonunda iki oyuncu formalarını tribünlere fırlatırken, taraftarlar; mücadelelerinden memnun kalmadığı futbolcuların formalarını sahaya geri attı.

Sayfa Yükleniyor...