Djokovic gururlu!

Avustralya Açık'ta Andy Murray'i yenerek zafere ulaşan Novak Djokovic, Melbourne'de beşinci kez mutlu sona ulaştığı için gururlu olduğunu ifade etti. Sırp tenisçi, kendisini geliştirmeye devam edeceğini söyledi.

NTV Spor 02.02.2015 - 13:55
Djokovic gururlu!

Avustralya Açık finalinde Andy Murray'i yenerek şampiyonluğa ulaşan Novak Djokovic kupasıyla kameralar karşısına geçti. Murray'i 3-1 mağlup eden dünya bir numarası, Avustralya Açık'ı beşinci kez kazandığı için gururlu olduğunu, diğer grand slam turnuvalarında da aynı performansı sergilemek için çalışacağını söyledi.

Murray'in en büyük rakiplerinden biri olduğunu söyleyen Djokovic, "Final maçı hem mental hem de fiziksel olarak beni çok zorladı. Murray ile birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz ve onun gibi birini yenerek kupa kazanmak benim için daha da anlamlı. Sezona şampiyonlukla başlamak beklentilerimi artırdı. 27 yaşındayım ve kariyerimin zirvesinde olduğumu düşünüyorum. Buna rağmen hala eksiklerim var. Bunları kapatarak daha çok grand slam şampiyonluğu yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Novak Djokovic, Andre Agassi ve Roger Federer'i geçerek, Avustralya Açık'ta 5 şampiyonluk yaşayan ilk raket olarak tenis tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Sırp tenisçi ayrıca kariyerinin sekizinci grand slam şampiyonluğunu elde etti.

Sayfa Yükleniyor...