Anadolu Efes, Milano deplasmanında

Anadolu Efes, THY Euroleague Top 16 turu 6. hafta maçında deplasmanda İtalya temsilcisi EA7 Emporio Armani ile karşılaşacak.

NTV Spor 05.02.2015 - 10:38
Anadolu Efes, Milano deplasmanında

Milano kentindeki Mediolanum Forum'da oynanacak karşılaşma 22.00'de başlayacak.

Top 16 turu F Grubu 5. haftasında Anadolu Efes, evinde Yunanistan'ın Olympiakos takımını 84-70 yendi, EA7 Emporio Armani ise İspanya'nın Laboral Kutxa ekibine deplasmanda 102-83 mağlup oldu.

MILANO İLE 19. RANDEVU
Anadolu Efes, İtalya temsilcisiyle tarihinde 19. kez mücadele edecek.

İki takım arasında Avrupa kupalarında yapılan 18 maçtan 13'ünü Anadolu Efes, 5'ini Emporio Armani kazandı.

Taraflar geçen sezon Avrupa Ligi'nde ilk tur grubu ve Top 16 turunda rakip oldu. Takımlar, 4 randevuda evlerindeki müsabakalarda galip geldi.

ÖZERHUN: MUTLAKA GALİBİYET İLE AYRILMALIYIZ
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, galibiyetten başka düşünceleri olmadığını vurgulayarak, "Hem Milano ekibini kendimize yaklaştırmamak hem de üst sıralardaki yerimizi korumak için bu maçtan mutlaka galibiyet ile ayrılmalıyız" dedi.

IVKOVIC: BİRE BİR SAVUNMAMIZ ÜST SEVİYEDE OLMALI
Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde yaptığı değerlendirmede, "Bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmamız için maç kontrolü bizim elimizde olmalı ve bire bir savunmamız çok yüksek seviyede olmalı" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...