Rummenigge, Blatter'den yana...

Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, teknik direktörleri Pep Guardiola ile uzun soluklu yeni bir sözleşme imzalayacaklarına inandığını söyledi. Rummenige, FIFA başkanlık seçimini ise açık farkla Sepp Blatter'in kazanacağı görüşünde.

NTV Spor 13.02.2015 - 14:16
Rummenigge, Blatter'den yana...

Bayern Münih ile sözleşmesi 2015-16 sezonunun sonunda bitecek teknik direktör Pep Guardiola, kontratını yenilemek için yönetim ile görüşmeye yanaşmıyor. Futbolda herşeyin çok kısa süre içinde değişebileceğini düşünen Guardiola, sezon bitine kadar kontratıyla ilgili herhangi bir görüşme yapmayacağını açıkladı.

Bu açıklama, yönetim kurulu başkanı Karl-Heinz Rummenigge'yi endişelendirmiyor. Guardiola'nın mutlu olduğuna inandıklarını dile getiren Rummenigge; "Guardiola'ya her zaman iyi bir takım verebileceğimize inanıyorum. Kendisi kulübümüzün kültürünü, Münih'in sosyal yaşantısını seviyor. Son kararı ne olacak bilemiyorum. Ancak biz kendisinden memnunuz. Umarım o da bizden memnundur ve kontratını yenileyebiliriz" dedi.

FIFA başkanlık seçimine de değinen Rummenigge, diğer adayların, halen başkanlık koltuğunda oturan Sepp Blatter karşısında hiç şansları olmadığını savundu. Blatter, Avrupa'da popüler olmasa da, Afrika, Asya, Concacaf ve Güney Amerika'daki federasyonların desteğini alacağını belirten Rummenigge; "Bence seçimler başlamadan bitti. Blatter'i koltuğundan edebilecek herhangi bir aday göremiyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...