"Son derece garip kararlar verdi"

Bayern Münih Yönetimi, Shakhtar Donetsk maçının hakemi Alberto Undiano Mallenco'ya tepki gösterdi. Yöneticiler hakem için "felaket" tanımlamasını yaptı. Mallenco'nun, Şampiyonlar Ligi'nde maç yönetecek yeterlilikte olmadığını savunan Sportif Direktör Matthias Sammer; "Hakem son derece garip kararlar verdi" dedi.

NTV Spor 18.02.2015 - 15:56
"Son derece garip kararlar verdi"

Shakhtar Donetsk ile Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında golsüz berabere kalırken, Bayernli Xabi Alonso, 100. Devler Ligi maçında kırmızı kart görmüştü. Maçın İspanyol hakemi Alberto Undiano Mallenco, bunun dışında 6 kez sarı kartına başvurmuştu. Alonso kırmızı kart görmeden birkaç dakika önce, Franck Ribery'ye dirsek atıyor gibi görünen Shakhtarlı Douglas Costa da, sarı kart ile cezalandırılan oyunculardan biriydi.

Bayern Münih Yönetimi maç sonunda "felaket" olarak nitelendirdiği hakeme tepki gösterdi. Mallenco'nun, Şampiyonlar Ligi'nde maç yönetecek yeterlilikte olmadığını savunan Sportif Direktör Matthias Sammer; "Hakem son derece garip kararlar verdi" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ise çok daha sertti. Xabi Alonso'nun kırmızı kartı haketmediğini savunan Rummenigge; "Bu hakem Şampiyonlar Ligi standartlarının çok altında olduğunu gösterdi. Şunu açıkça söyleyebilirim ki yönetimi tam bir felaketti" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...