Ancelotti: Sabır oyunuydu

Şampiyonlar Ligi’nin 2. tur ilk maçında Schalke 04’ü deplasmanda 2-0 mağlup eden Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti, mavi-beyazlı ekibe karşı iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

NTV Spor 19.02.2015 - 09:31
Ancelotti: Sabır oyunuydu

Ancelotti, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında, maçı kontrol ettiklerini belirterek, “İyi bir oyun sergiledik. Yüksek bir tempo yoktu. Sabır oyunuydu” dedi.

Oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade eden Ancelotti, Ronaldo'nun sadece istatistik için değil, bu maçtan galip ayrılmak için önemli bir gol attığını söyledi.

Ancelotti, Ronaldo'nun bir-iki maçta gol atmamasını bir sorun olarak görmediğini, ancak bugün attığı golün Ronaldo'ya yaradığını ifade etti.

Pepe ile ilgili bir soru üzerine de Ancelotti, Pepe'nin bugün sahadaki varlığının herkes için iyi olduğunu belirterek, Pepe'nin tecrübesinin görüldüğünü kaydetti.

Schalke 04'ün teknik direktörü Roberto di Matteo da karşılaşmada iki takımın da çok az gol fırsatı yakaladığını, bu fırsatları Real Madrid'in değerlendirdiğini söyledi.

“Mücadele ettik. Elimizden geleni yaptık. Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Özellikle  forvette Real Madrid'in kalitesi farkı oluşturdu” diyen Matteo, Felix Platte'nin direkten dönen topun kaleye gitmesi durumunda maç sonucunun farklı olabileceğini savundu.

Matteo, Real Madrid'de Ronaldo, Bale ve Benzema'ya boş alan bırakıldığı zaman çok tehlikeli olduklarını dile getirerek, kazanmak için gol fırsatlardan yararlanmak gerektiğini kaydetti.

Madrid'de 10 Mart'a oynanacak rövanş karşılaşmasına da değinen Matteo, futbola her şeyin mümkün olduğunu, Madrid'e bir şeyler başarabileceğine inanmak gerektiğini ifade etti.

Schalke'nin menajeri Horst Held, karşılaşmada sakatlanan ve 33. dakikada oyundan çıkan Klaas-Jan Huntelaar'ın sağ baldırında ezilme meydana geldiğini dile getirerek, Hollandalı oyuncunun hastaneye götürüldüğünü ve MR çekileceği bildirdi.

Sayfa Yükleniyor...