"Canımız acıyor"

Beşiktaşlı Ersan Gülüm, 1-0'lık Liverpool yenilgisini maçını NTV Spor'a yorumlarken, "Bu sonuçla bitmemesi gerekirdi, canımız acıyor" dedi.

NTV Spor 20.02.2015 - 00:50
"Canımız acıyor"

Rövanş maçında Motta ile birlikte takımını yalnız bırakacak Ersan Gülüm Liverpool maçı sonrası, "Üzgünüz. Bu statta geçmişte üzgün bir şekilde ayrılmıştık. Bugün herkes inançlıydı, galip gelmek veya berabere bitirmek istiyorduk. Herkes çok iyi mücadele etti. Teknik direktörümüzün dediği gibi topu ön tarafta tutamadık ve baskı yedik. Ancak savunma hattında iyi mücadele ettik. Üzgünüz, 1-0 olmaması gerekiyordu. Hele penaltıdan yediğimiz golle, 85'inci dakikada yenildiğimiz için daha çok canımız acıyor" ifadelerini kullandı.

Daha önce oynadıkları Tottenham ve Arsenal maçlarında iyi savunma yaptıklarını dile getiren Ersan Gülüm, "Bunun rövanşı da var. Olimpiyat'ta 1-0 çevrilmeyecek skor değil. Böyle oynarsak galip geliriz. İnancımız sürüyor. Ama böyle olmaması gerekiyordu" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Maçta Liverpool'un net pozisyonları olmadığını kaydeden milli futbolcu, "Demba ba'nın karşı karşıya kaldığı pozisyon vardı. Bizim 1-0 bitireceğimiz yerde onlar kazandı. Onlar kendi sahalarında nasıl baskı kurdularsa biz de olimpiyat'ta aynı baskıyı kuracağız. Turu geçeceğimize herkes inanıyor" diye sözlerini bitirdi. 

Sayfa Yükleniyor...