Ekici uzaktan vurmaya devam ediyor!

Trabzonsporlu Mehmet Ekici, frikik golleriyle dikkat çekiyor... Bu alandaki gol sayısını Kasımpaşa maçıyla 3'e çıkaran milli futbolcu, tek başına Süper Lig ekiplerini geride bıraktı. Ekici frikik kullanmayı, Bayern Münih alt yapısındayken Mehmet Scholl'den öğrendiğini söyledi.

NTV Spor 23.02.2015 - 16:18
Ekici uzaktan vurmaya devam ediyor!

Süper Lig'de bu sezon frikikten en çok yararlanan takım, 4 golle Trabzonspor oldu.  Bordo mavili ekibin sezon başında Werder Bremen'den transfer ettiği Mehmet Ekici, serbest vuruşlardaki başarısıyla göz dolduruyor.

Trabzonspor'da atılan 4 frikik golünün 3'ünü Mehmet Ekici kaydetti. 1 gol ise Yusuf Erdoğan'dan geldi.  Serbest vuruştan son golünü Kasımpaşa'ya atan Mehmet Ekici, daha önce Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve İstanbul Başakşehir ağlarını havalandırmıştı. Milli futbolcu, bu sezon oynadığı 17 lig maçında 6 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Etkili frikikleri Bayern Münih altyapısında oynarken,  idolü ve aynı zamanda hocası olan Mehmet Scoll'den öğrendiğini vurgulayan Ekici, "Serbest vuruşları bana Mehmet Scholl öğretti. Ona çok minnettarım"  açıklamasında bulunmuştu.

Trabzonspor bu sezon Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları'nda toplam 64 gol attı. Bordo mavililer bu 64 golün 23'ünü duran toplardan buldu.

 

 

 

Sayfa Yükleniyor...