Almanya'da bir Türk hoca daha!

Almanya'nın en köklü kulüplerinden Fortuna Düsseldorf bundan sonra bir Türk Teknik Direktörüne emanet. Kulüp yönetimi görevden aldığı Oliver Reck'in yerine Taşkın Aksoy'u getirdi.

NTV Spor 23.02.2015 - 17:13
Almanya'da bir Türk hoca daha!
Fatih Demireli – Bundesliga 2'de yedinci sırada yer alan ve son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle Bundesliga hedefinden uzaklaşan Fortuna Düsseldorf, Teknik Direktör Oliver Reck ile yollarını ayırdı.
 
Almanya'nın en köklü kulüplerinden biri olan ve 31 bin seyirci ortalamasıyla oynayan Düsseldorf, sezonun geriye kalan kısmında Taşkın Aksoy'a emanet edildi. Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre 2012'den beri Düsseldorf'un U23 takımını çalıştıran Aksoy, çarşamba günü itibariyle takımın başına geçecek.
 
1967 Berlin doğumlu olan Aksoy aktif futbolculuk yaşantısı boyunca Hertha Berlin başta olmak üzere bir çok Alman kulübünde top koştururken Boluspor, Kocaelispor ve Kayserispor gibi kulüplerde forma giyerek Türkiye'de de boy gösterdi.
 
UEFA Pro Lisansına sahip olan Taşkın Aksoy, Özcan Arkoç, Mustafa Denizli ve Tayfun Korkut'tan sonra Almanya'da görev yapan 4. Türk Teknik Direktör oldu.

Sayfa Yükleniyor...